Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης: Στα ρεπεσάζ ο Σαββουηλίδης

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης: Στα ρεπεσάζ ο Σαββουηλίδης

Ο Ελληνας παλαιστής βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς επικράτησε στον προκριματικό γύρο με 4-2 του Μικιταριάν (Αρμενία) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πάλης στην κατηγορία των 86κ. που διεξάγεται στη Ρουμανία θα αγωνιστεί ο Γιώργος Σαββουηλίδης.

Στους «16» αντιμετώπισε τον Βάλιεφ και ηττήθηκε με 3-1. Ο Ρώσος έφτασε με μεγάλη ευκολία στον τελικό και έστειλε τον Σαββουηλίδη στα ρεπεσάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Ελληνας πρωταθλητής «κόντραρε» τον Βάλιεφ και οι υπόλοιποι αντίπαλοι έχασαν με «κατεβασμένα» τα χέρια.

Στο πρώτο ρεπεσάζ θα αντιμετωπίσει τον Σαμπανάου (Λευκορωσία) και σε περίπτωση που κερδίσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Αμινέ (Σαν Μαρίνο). Αν ο Σαββουηλίδης επικρατήσει και στο δεύτερο παιχνίδι θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Σουλεϊμάνοφ (Αζερμπαϊτζάν).

Στα 74κ. ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ νίκησε τον Ισπανό Αλβάρες στον προκριματικό γύρο. Στους «16», όμως, ηττήθηκε από τον Νιρικάου (Λευκορωσία) και αποκλείστηκε.

Στα 97κ. ο Χρήστος Σαμαρτσίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Σιμεόνοφ (Βουλγαρία) και αποκλείστηκε. Τέλος στα 125κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης στη φάση των «16» έχασε από τον Ουκρανό Κοτσιανίβσκι κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024