Σύνοδος Κορυφής: Ενάντια σε κάθε σενάριο άτακτου Brexit η Αθήνα
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να τοποθετηθεί υπέρ μίας ευέλικτης παράτασης η οποία θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία για τη συντεταγμένη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου
Το αίτημα του Ηνωμένου Βασιλείου για παράταση θα εξετάσουν οι ηγέτες των κρατών – μελών της ΕΕ στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να τοποθετηθεί υπέρ μίας ευέλικτης παράτασης η οποία θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία για τη συντεταγμένη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές η Ελλάδα αντιτίθεται σε κάθε σενάριο άτακτης εξόδου, ενώ ανέφεραν ότι την ίδια στιγμή πρέπει να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της ΕΕ στο ενδιάμεσο διάστημα και να συζητηθούν τα μεγάλα ζητήματα της ΕΕ χωρίς να παρακωλύονται από συνεχείς Συνοδούς για το Brexit.
- Τσιτσιπάς: «Μετά το US Open δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες – Σκέφτηκα να σταματήσω»
- Συλλυπητήρια Τασούλα στο πρόεδρο της Ελβετίας για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά
- Ελβετία: Από «κερί-βεγγαλικό» ξεκίνησε η φωτιά – Η παραλίγο τραγωδία με τον ίδιο τρόπο σε μπαρ στο Παγκράτι
- Μπριζίτ Μπαρντό: Η Vogue «σταύρωσε» την ακροδεξιά ντίβα – Μοχθηρός πόλεμος για την «woke επιδημία»
- Κραν Μοντανά: 47 οι νεκροί, 100 οι τραυματίες – Νέα σοκαριστικά βίντεο
- Ο Γκρεγκ Έιμπελ στη σκιά του Γουόρεν Μπάφετ – Νέος CEO στην Berkshire Hathaway


