Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλικό σκάνδαλο: Απάτησε ο Ουίλιαμ την Κέιτ ενώ ήταν έγκυος;

Βασιλικό σκάνδαλο: Απάτησε ο Ουίλιαμ την Κέιτ ενώ ήταν έγκυος;

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στο βρετανικό παλάτι δημοσιεύματα που θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να έχει απατήσει την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη μάλιστα ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στο βρετανικό παλάτι τον τελευταίο καιρό, φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να έχει απατήσει την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη μάλιστα ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσιεύματα που σχολιάζονται και από τα βρετανικά ΜΜΕ, η φήμη για της «πριγκιπικής» απιστίας του Γουίλιαμ με τη φίλη τής Κέιτ Μίντλετον, έχει διαρρεύσει στα βρετανικά αριστοκρατικά σαλόνια εδώ και έναν χρόνο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα η «Daily Beast».

Οι αντιδράσεις

Η φήμη που έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις χιονοστοιβάδας, όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο βρετανικό παλάτι, καθώς ξύπνησαν μνήμες από την εποχή του σκανδάλου της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα και το οποίο οδήγησε τελικά σε ένα από τα πιο διάσημα διάζυγια της ιστορίας.

«Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα», γράφει χαρακτηριστικά ο βρετανικός Τύπος.

Σε κάθε περίπτωση, οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά και θα έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν νομικά σε βάρος των σκανδολοθηρικών δημοσιευμάτων.

Οσο για την πέτρα του σκανδάλου, φέρεται να είναι μια 32χρονη αριστοκράτισσα, φίλη της Κέιτ Μίντλετον και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Νόρφολκ, Ρόουζ Χάνμπερι, η οποία είναι παντρεμένη με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της Μαρκήσιο του Χολμοντελέι.

Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κόψουν τις όποιες μεταξύ τους σχέσεις.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024