Επαναπροσλήφθηκε η εργαζόμενη γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ορεστιάδα, η οποία είχε απολυθεί στις 18 Μαρτίου επειδή είχε κόψει κασέρι και σαλάμι στην ίδια μηχανή.

Η απόλυση είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς έγινε μετά από καταγγελία πελάτη του καταστήματος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η υπάλληλος του έκοψε το κασέρι και το σαλάμι που της είχε ζητήσει στην ίδια μηχανή, πέντε λεπτά πριν κλείσει το σούπερ μάρκετ και ενώ η ίδια είχε καθαρίσει τα μηχανήματα.

Σύμφωνα με την υπάλληλο:

«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από προσωπική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Μασούτη, Διευθύνων Σύμβουλο της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, το θέμα έχει διευθετηθεί.

»Εργάζομαι κανονικά στο κατάστημα. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους εργαζόμενους και το γνωρίζω καλά γιατί εργάζομαι 15 χρόνια σε αυτήν. Η οικογένεια Μασούτη για μια ακόμη φορά έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της.

»Τους ευχαριστώ για τη στήριξη και πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει που βραβεύεται κάθε χρόνο στις 10 πρώτες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα».

Στέλεχος της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη μετέβη στην Ορεστιάδα και συνομίλησε με την απολυμένη, η οποία το πρωί της Τετάρτης υπέγραψε τη νέα σύμβαση εργασίας της.

Πηγή: e-evros.gr