Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η συγκλονιστική εξομόλογηση για την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η συγκλονιστική εξομόλογηση για την περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινόταν και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα»

Ανανεωμένη, ήρεμη κι έχοντας ξεχάσει την 17μηνη περιπέτεια στις φυλακές, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου το μοντέλο που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ.

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινόταν και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα», λέει μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha.

Στην εξομολόγησή της τονίζει: «Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε δηλαδή στο τρομερό γιατί ήταν αδερφικός μου φίλος. Εγώ βέβαια την είχα τσεκάρει, άνοιξα τα φερμουάρ, είδα ότι ήταν καινούργια. Ήταν ορειβατικός σάκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του.

Όπως λέει το μοντέλο, στο αεροδρόμιο της συμπεριφέρθηκαν άσχημα. «Απειλούσαν ότι θα με χτυπήσουν και εγώ δεν ήξερα το λόγο».

Αμέσως μετά βρέθηκε με μια μαύρη κουκούλα στο πρόσωπό της. Υποστηρίζει ότι την παγίδευσε στην Αιθιοπία ο «φίλος» της από την Ρουμανία όταν της έφερε έναν ορειβατικό σάκο για να βάλει τα ρούχα της: Μου είπε: «Ορίστε η τσάντα είναι εδώ».

Για τις στιγμές στο δικαστήριο λέει:
«Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου , καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήταν!»

Στην ίδια εκπομπή μιλά επίσης και ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου. Ανέλυσε την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε και γλίτωσε την 21χρονη από την πολυετή κάθειρξη.

Ο γνωστός ποινικολόγος περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωσε μέσα στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ περιμένοντας την απόφαση ενώ διηγείται και τις συγκινητικές στιγμές που ακολούθησαν με την Ειρήνη να πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά των γονιών της αλλά και το γεύμα-πάρτι που ακολούθησε σε εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ.

Το βίντεο από την επιστροφή της στην Ελλάδα:

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024