Ολυμπιακός: Μετά το Κύπελλο, το νταμπλ
Οι Ερυθρόλευκες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα και στον πρώτο αγώνα με την Θέτιδα Βούλας για τα ημιτελικά της Volleyleague.
Στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με την Θέτιδα Βούλας για τα ημιτελικά της Volleyleague στρέφει την προσοχή της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του 9ου σερί Κυπέλλου.
Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 θα υποδεχθούν την ομάδα της Βούλας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης.
Η σειρά που εξασφαλίζει πρόκριση στους τελικούς, κρίνεται στις 2 νίκες και το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (13/4, 19:00) στη Βούλα. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν στις απουσίες των τραυματιών Σάσκια Χίπε και Κατερίνας Γιώτα.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.
Η Τζίνα Λαμπρούση ενόψει της αναμέτρησης με τη Θέτιδα Βούλας δήλωσε: «Είμαστε έτοιμες για την έναρξη των πλέι οφ και μετά το Κύπελλο θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι έχει την ποιότητα να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που προκύπτουν και αυτό θα κάνουμε στα πλέι οφ. Θα παίξουμε και για την Κατερίνα (σ.σ Γιώτα) και για να φέρουμε άλλη μια κούπα στον Ολυμπιακό».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Θέτιδα Βούλας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Junior.
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες