Σύμφωνα με την «Εκίπ», ο Βινσάντ Πουαριέ είναι στο… στόχαστρο των Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι ήδη τον προσέγγισαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για τα playoffs του ΝΒΑ.
Από την άλλη όμως, ο Γάλλος σέντερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια το 2020, δεν είναι πολύ θερμός στο να πάει τώρα σε μία ομάδα που θα τον έχει… παγκίτη.
Του αρέσει να είναι πρωταγωνιστής, ιδιαίτερα τώρα που με τους Βάσκους έρχονται τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το πρωτάθλημα Ισπανίας.
Όπως δήλωσε ο Πουαριέ: «Είναι ωραίο να ακούω ότι τέτοιοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για μένα, αλλά προτεραιότητά μου είναι αυτή η σεζόν. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση για το αν θα είναι η Euroleague ή το ΝΒΑ, αλλά αν έχω δύο προτάσεις στο τραπέζι, θα δω τι θα γίνει. Δεν θα πάω στο ΝΒΑ για να κάθομαι στον πάγκο».
Φέτος στην Ευρωλίγκα ο Γάλλος σέντερ έχει σε 25 παιχνίδια, 11.3 πόντους με 59.3% στο δίποντο, έχοντας 8.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.