Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διέκοψε την ομιλία της και αποχώρησε από εκδήλωση η Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Διέκοψε την ομιλία της και αποχώρησε από εκδήλωση η Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Ένα απρόβλεπτο συμβάν σημειώθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη λειτουργία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη

Ένα απρόβλεπτο συμβάν σημειώθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη λειτουργία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου άφησε στη μέση την ομιλία της και αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η κ. Χατζηγεωργίου πραγματοποιούσε την ομιλία της, ένας από τους παρευρισκόμενους στο κοινό τη διέκοψε.

Αρχίζοντας την ομιλία της η κ. Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι συμπληρώθηκαν κιόλας 20 χρόνια από τη στιγμή που ο πρώτος ασθενής πέρασε τις πόρτες του Παπαγεωργίου, ενός νοσοκομείου που συγχρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα Παπαγεωργίου, το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την κάλυψη των νοσοκομειακών αναγκών σε ολόκληρο το Δυτικό τμήμα της πόλης, ενώ επεσήμανε ότι ο σχεδιασμός της κατανομής των πόρων, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών και ο εξειδικευμένος εξοπλισμός αποτελούν με ένα μόνο δείγμα της πολύτιμης προσφοράς του Νοσοκομείου στα ιατρικά κεκτημένα της πόλης, αλλά κυρίως της προσφοράς του στους ανθρώπους της.

Στη συνέχεια και ενώ η κ. Χατζηγεωργίου άρχισε να μιλάει για τα όσα έχει κάνει η παρούσα κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ιατρικών παροχών που χάθηκαν με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών κάποιος από το κοινό φώναξε: «Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, να διακόψει την ομιλία της και να αποχωρήσει.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Χατζηγεωργίου κάνει λόγο για «άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ».

«Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου.»

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024