Μέχρι σήμερα το ημερήσιο ρεκόρ προβολών στο YouTube κατείχε η Αριάνα Γκράντε με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Thank U, Next» το οποίο κατάφερε να μέσα σε μόλις 24 ώρες να φτάσεις στα 50,3 εκατομμύρια «χτυπήματα».

Αυτό βέβαια ίσχυε μέχρι χθες, καθώς το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα K-pop, Blackpink έσπασε το ρεκόρ με το τραγούδι του «Kill This Love», το οποίο συγκέντρωσε 56,7 εκατομμύρια προβολές εντός 24 ωρών, ενώ ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες.

Το βίντεο-κλιπ κυκλοφόρησε στις 4 Απριλίου και αυτή τη στιγμή μετρά περισσότερες από 136 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από ένα εκατομμύριο σχόλια.

Όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του YouΤube, το «Kill This Love» είναι το πρώτο βίντεο κλιπ που έφτασε σε αυτό το νούμερο προβολών τόσο σύντομα. Ακόμη και το «Thank u, next» της Αριάνα Γκράντε είχε 55,4 εκατομμύρια προβολές στο πρώτο 24ωρο.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα σπάει ρεκόρ. Το προηγούμενο τραγούδι των Blackpink, «DDU-DU DDU-DU» σκαρφάλωσε στα chart και κέρδισε και αυτό τους χρήστες του YouTube σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο κλιπ – φαινόμενο:

Γράψτε το σχόλιο σας