O Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 2-0, κρατώντας ακέραιες τις πιθανότητες του να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της Super League.
Έτσι, ο Αργύρης Καμπετσής σε δηλώσεις μετά το ματς τόνισε ότι οι Πράσινοι έδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τo σύνολο του Σάββα Παντελίδη, ενώ υποστήριξε, ότι το «τριφύλλι» θέλει να κάνει το απόλυτο των νικών στις επόμενες τρεις αγωνιστικές.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας επιθετικός:
«Ήταν μία σημαντική νίκη για όλους μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ανταγωνιζόμασταν όλο το χρόνο για να μπούμε στις ευρωπαϊκές θέσεις. Θεωρώ ότι στο γήπεδο και στα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Παίξαμε πολύ καλά στο β’ ημίχρονο και δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ από τον Άρη».
«Θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο, με τρεις νίκες ως το φινάλε και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Ποτέ μη λες ποτέ, μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα το παλέψουμε…».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.