Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανηγυρισμοί υπουργών για το γεμάτο γήπεδο Γαλατσίου με τους μεταφερόμενους οπαδούς

Πανηγυρισμοί υπουργών για το γεμάτο γήπεδο Γαλατσίου με τους μεταφερόμενους οπαδούς

Βλέποντας όλες τις δημοσκοπήσεις να καταγράφουν την καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ και τη δυσκολία του να γυρίσει το... παιχνίδι ενόψει εκλογών, υπουργοί της κυβέρνησης πανηγυρίζουν για το γεγονός ότι κατάφεραν να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου με τη βοήθεια μεταφερόμενων οπαδών με δεκάδες πούλμαν

Βλέποντας όλες τις δημοσκοπήσεις να καταγράφουν την καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ και τη δυσκολία του να γυρίσει το… παιχνίδι ενόψει εκλογών, υπουργοί της κυβέρνησης ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς επειδή το Σάββατο κατάφεραν να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου με τη βοήθεια μεταφερόμενων οπαδών.

Όσοι βρέθηκαν έξω από το κλειστό του Γαλατσίου το Σάββατο, είδαν από κοντά τα δεκάδες πούλμαν που έφτασαν από κάθε γωνιά της Αττικής, προκειμένου να μπορέσει ο πρωθυπουργός να καλωσορίσει σε ένα γεμάτο γήπεδο τα νέα πολιτικά πρόσωπα που θα συμπεριλάβει στη διεύρυνση ενόψει ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών, όπως τον Στέφανο Τζουμάκο και τον Γιάννη Ραγκούση.

Υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο Δημήτρης Βίτσας και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έκαναν λόγο με αφορμή την ομιλία Τσίπρα στο Γαλάτι, για την «καλύτερη δημοσκόπηση» και για «λαοσύναξη».

«Η συγκέντρωση στο Γαλάτσι ήταν η καλύτερη δημοσκόπηση. Υπήρχαν πούλμαν από Περιστέρι, από Ζωγράφου, από περιοχές της Αττικής, δεν υπήρξε κινητοποίηση στην επικράτεια, στα συλλαλητήρια για το μακεδονικό υπήρξε τέτοια κινητοποίηση, μέχρι και από το εξωτερικό ήρθαν» τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ.Βίτσας στο News 24/7 προσπαθώντας να συνδέσει ανεπιτυχώς διαφορετικές εκδηλώσεις.

Αυτά τα αστεία, πρόσθεσε στη συνέχεια,  δεν μειώνουν την τρομερή επιτυχία της συγκέντρωσης. «Η κοινωνική προοδευτική συμμαχία έχει μεγάλη σημασία. Ο Στ. Τζουμάκας έχει εδώ και πολύ καιρό δηλώσει τη στήριξή του στο εγχείρημα συγκρότησης προοδευτικού πόλου και δεν νομίζω ότι έχει αμφισβητήσει κανείς την ηθική του», είπε ο κ. Βίτσας.

Αναφερόμενος στις πράσινες σημαίες, διευκρίνισε ότι είναι σημαίες της οικολογίας, δεν είναι σημαίες του ΠΑΣΟΚ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει δύναμη της ριζοσπαστικής αριστεράς. Δεν είναι πολιτικό μας πρότυπο ο Ανδρέας Παπανδρέου. Υπήρξε μια περίοδος που ενέπνευσε ελπίδα στο λαό, αξιοποιούμε όλες τις παρακαταθήκες που υπάρχουν στον προοδευτικό χώρο, όμως οι ανάγκες της ιστορικής συγκυρίας είναι διαφορετικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει ΣΥΡΙΖΑ. Θα επιδιώκει συνεργασίες πάνω σε ένα προοδευτικό πρόγραμμα. Είναι καλό να δημιουργηθεί μια μεγάλη προοδευτική παράταξη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου η οποία βρέθηκε χθες το βράδυ στα Τρικαλα για κομματική εκδήλωση. Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναφέρθηκε στην εκδήλωση του Γαλατσίου, κάνοντας λόγο «για μια λαοσύναξη πραγματικά προοδευτική, που δείχνει πόσο μεγάλη δυναμική έχει αυτός ο στόχος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μία ανοικτή, προοδευτική συμπόρευση».

Ο Τρύφων Αλεξιάδης από την πλευρά του, είπε πως δεν περίμεναν τόσο κόσμο. «Η συγκέντρωση δίνει το πολιτικό μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι ήμασταν μία παρένθεση, ότι φεύγουμε και έρχονται κάποιοι άλλοι αλλά και σε όσους θεωρούν ότι όσα λένε κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι αυτά που έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχουν καμία σχέση και αυτό φάνηκε το Σάββατο» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024