Νέα… επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Συνέλαβαν 80χρονη που πουλούσε χόρτα χωρίς άδεια
Σε άλλη μία... επιτυχία έφτασε η Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως έγινε γνωστό, μετά την 90χρονη με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη και 80χρονη στην Κατερίνη επειδή έκανε το λάθος να πουλήσει χόρτα χωρίς άδεια
Σε άλλη μία… επιτυχία έφτασε η Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως έγινε γνωστό, μετά την 90χρονη με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη και 80χρονη στην Κατερίνη επειδή έκανε το λάθος να πουλήσει χόρτα χωρίς άδεια.
Η νέα αυτή υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται ηλικιωμένοι από την ΕΛ.ΑΣ όταν αυτοί προσπαθούν να βγάλουν λίγα χρήματα για να ζήσουν.
Σύμφωνα με το open tv ,τον περασμένο Μάρτη στην Κατερίνη μία 80χρονη πιάστηκε να πουλά χόρτα χωρίς άδεια στις παρυφές μιας λαϊκής αγοράς της πόλης. Οι αστυνομικοί, όπως έκαναν με την 90χρονη στη Θεσσαλονίκη, επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ ενώ της ήρθε και κλήση για το δικαστήριο για τον προσεχή Ιούνιο.
Αυτό το οποίο λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, απλά κάνουν ό,τι ορίζει ο νόμος.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).