Φωτογραφίες: Αutomedia

Η γαλλική φίρμα επανέρχεται στο Talisman το οποίο συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να προβάρει ανανεωμένα χαρακτηριστικά του εν όψει της πρεμιέρας του η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020.

Αν και το καμουφλάζ εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του, είναι σαφές ότι θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από αλλαγές σε ό,τι αφορά την αισθητική του, με την νέα γρίλια, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα νέα γραφικά για τα φωτιστικά σώματα να δίνουν προς το παρόν τον τόνο της ανανέωσης.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι αλλαγές προετοιμάζονται και για το εσωτερικό αν και δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στη σχεδίαση που θα εμπλουτιστεί με νέες λεπτομέρειες και επιλογές, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβάθμιση του infotainment με περισσότερες έξυπνες λειτουργίες.

Βελτιωμένος προδιαγράφεται και ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης με την έμφαση να δίνεται σε μια δέσμη συστημάτων η οποία θα του εξασφαλίζει δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης.
Το Renault Talisman, θα επωφεληθεί επίσης από μια αναβαθμισμένη, σε όρους αποδοτικότητας, γκάμα κινητήρων στην οποία κάθε άλλο πρέπει να αποκλειστεί ότι θα συμπεριληφθεί και μια υβριδική έκδοση, όπως επιβάλλει η στρατηγική της γαλλικής φίρμας.

Γράψτε το σχόλιό σας