Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου Μπάμπης Μιχαηλίδης τόνισε ότι για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ τη διαφορά έκανε η ποιότητα που διαθέτουν κάποιοι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου.
Η Λαμία ηττήθηκε με 0-3 στην Τούμπα για την 27η αγωνιστική, με τον συνεργάτη του Μάκη Χάβου Μπάμπη Μιχαηλίδη να κάνει λόγο για δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ.
Ο Μιχαηλίδης υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε καλά για περίπου 75 λεπτά, ενώ απέδωσε τη βαριά ήττα στους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο δικέφαλος.
«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, για 75 λεπτά, μέσα σε μια καυτή έδρα, κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει, εκτός από καυτή έδρα, πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Το αποτέλεσμα ήταν αν δεχτούμε εν τέλει τρία γκολ, γεγονός που δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Στο τέλος, όμως, η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη», ήταν τα λόγια του Μιχαηλίδη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.