Ετοιμάζεται για Σούπερ Λίγκα ο Βόλος, ανατροπή στη μάχη της 2ης θέσης!
Ο Βόλος διέλυσε 6-0 τον Αιγινιακό κι έκανε ακόμα ένα βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα. «Γκέλα» για τον Απόλλων Λάρισας ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Εργοτέλη, στο 0-0 έμειναν Τρίκαλα - Παναχαϊκή και Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας.
«Αγρια» ομορφιά απέκτησε η μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη Football League μετά την ολοκλήρωση και της 26ης αγωνιστικής. Η νίκη του Πλατανιά επί της Κέρκυρας με 2-0, σε συνδυασμό με το 2-2 του Απόλλων Λάρισας με τον Εργοτέλη, έφερε… ανατροπές.
Οι Κρητικοί είναι εκείνοι που πέρασαν στη 2η θέση πλέον έχοντας 46 βαθμούς, με τους Θεσσαλούς να μένουν τρίτοι με 45. Μάλιστα ο Απόλλωνα γλίτωσε στο… παρά ένα την ήττα καθώς οι Κρητικοί προηγούνταν ως το 89’ με 1-2, όμως τότε ο Χατζής ισοφάρισε με κεφαλιά και «έσωσε» έστω τον βαθμό.
Στο ματς του Πλατανιά οι Νίλι στο 9’ με σουτ και Ποζατζίδης στο 86’ με πλασέ φρόντισαν να «καθαρίσουν» την Κέρκυρα και να τη «στείλουν» σε θέση ανόδου.
Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο ο Βόλος Ο Βόλος εδώ και καιρό θεωρείται «σίγουρος» για την άνοδο και κόντρα στον Αιγινιακό τον οποίο διέλυσε με 6-0, το πιστοποίησε με επιβλητικό τρόπο. Το πρόσωπο του ματς ήταν ο Μάντζης καθώς σκόραρε στο 63′, στο 66′ και στο 86′ πετυχαίνοντας χατ τρικ.
Τα άλλα δύο τέρματα του Βόλου για το τελικό 6-0 σημείωσε ο Φράγκος στο 69′ και στο 71′. Οι Βολιώτες έφτασαν έτσι τους 56 συνεχίζοντας να είναι τα απόλυτα «αφεντικά» του πρωταθλήματος.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.