Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τη Λήμνο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Νίκος Ανδρουλάκης

Από τη Λήμνο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στη Λήμνο και μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου για την κρισιμότητα των ευρωπαϊκών εκλογών.

Τη Λήμνο επισκέφθηκε, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας από εκεί την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν προσκεκλημένος του Γενικού Λυκείου Μούδρου, που συμμετέχει στο πρόγραμμα «σχολείων – πρεσβευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Μίλησε στους μαθητές για το πόσο σημαντικό είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών και άρα η συμμετοχή των πολιτών σε αυτές. Αναφέρθηκε επίσης στο έργο των ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Επιπλέον συναντήθηκε με φίλους και μέλη του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στο νησί.

«Ξεκίνησα από τη Λήμνο και από το Γενικό Λύκειο Μούδρου, ένα σχολείο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «σχολείων – πρεσβευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». Συζήτησα με τους μαθητές για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, αλλά και τις προκλήσεις για την επόμενη μέρα του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Σε μια περίοδο πολιτικής απαξίωσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται τέτοιες πρωτοβουλίες ενημέρωσης, για το ποιος είναι ο ρόλος της χώρας μας στην ΕΕ, αλλά και για τους κινδύνους από την έξαρση της μισαλλοδοξίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Γενικό Λύκειο Μούδρου και τη συνάντηση με φίλους και μέλη του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ #mazi», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024