Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτλιν Τζένερ: Η αλλαγή φύλου και οι σχέσεις με τον πατέρα της

Κέιτλιν Τζένερ: Η αλλαγή φύλου και οι σχέσεις με τον πατέρα της

Σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε η Κέιτλιν Τζένερ φιλοξενούμενη στην εκπομπή «It's Show Time»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη βρέθηκε το Σάββατο η Κέιτλιν Τζένερ, παραχωρώντας στον παρουσιαστή μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στο πλατό του «It’s Show Time» την Κέιτλιν Τζένερ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» το 2007 ως Mπρους Τζένερ, πατέρα των διάσημων κοριτσιών.

Η διάσημη transgender που συστήθηκε στον κόσμο ως Κέιτλιν Τζένερ, μέσα από το εξώφυλλο του Vanity Fair το 2015, εξομολογήθηκε τους λόγους που την οδήγησαν στα 65 της χρόνια να ακολουθήσει την καρδιά της και να προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου και μιλά για την αντίδραση των διάσημων παιδιών της.

View this post on Instagram

In Athens tonight with an amazing view

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Σπάζοντας κάθε φραγμό και ταμπού η Κέιτλιν Τζένερ μίλησε από καρδιάς στον Νίκο Κοκλώνη για όλη τη ζωή της και συγκινήθηκε ιδιαιτέρα όταν η κουβέντα ήρθε στον πατέρα της. Επιπλέον έστειλε μήνυμα σε όλους τους διεμφυλικούς να είναι δυνατοί και να στηρίζουν τις επιλογές τους.

Η ερώτηση που δεν παίχτηκε

Ωστόσο, στη διάρκεια της συνέντευξη, ο παρουσιαστής του Open TV τόλμησε να κάνει μια αρκετά προσωπική ερώτηση, η οποία δεν έπαιξε ποτέ στην εκπομπή. Η ερώτηση είχε να κάνει σχετικά με τη σεξουαλική ζωή της Κέιτλιν Τζένερ και το αν υπάρχει ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Η διάσημη τηλεπερσόνα απαλλαγμένη από ταμπού απάντησε στον Νίκο Κοκλώνη: «Ναι φυσικά και νιώθεις απόλαυση. Δεν αλλάζει και τίποτα ουσιαστικά. Δεν είναι τόσο πολύ το σεξουαλικό θέμα, όσο το ότι είσαι ο εαυτός σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχει ολοκλήρωση».

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δημοσίευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Η Κέιτλιν Τζένερ έχει υπάρξει Ολυμπιονίκης στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μόντρεαλ το 1976, ενώ έχει μια μακρά τηλεοπτική καριέρα που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο οικογενειακό σόου«Keeping Up with The Kardashians» KUWTK που έκανε πρεμιέρα το 2007.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024