Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Με κλεμμένο όπλο σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε δίπλα του

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Με κλεμμένο όπλο σκότωσε το παιδί του και αυτοκτόνησε δίπλα του

Νέα στοιχεία στο φως για τη δεύτερη τραγωδία με δολοφονία παιδιού από τον γονέα του που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Το παρελθόν του 27χρονου και οι καυγάδες με τη σύζυγό του. Μέσα στο παιδικό δωμάτιο σκότωσε το αγοράκι του πριν αυτοκτονήσει. «Ήταν βίαιος από μικρός», αποκαλύπτει η θεία του. Λύγισαν μέχρι και οι αστυνομικοί μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους την νέα οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στο Χαλάνδρι, με τον 27χρονο πατέρα να σκοτώνει τον 4χρονο γιο του και μετά  να αυτοκτονεί. Το συμβάν έρχεται δε λίγες μέρες μετά την τραγωδία του Νέου Κόσμου, με την μητέρα που πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά για τη νέα τραγωδία, κοινό σημείο με αυτή που εκτυλίχθηκε στον Νέο Κόσμο φαίνεται να είναι ότι και ο 27χρονος πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία μάλιστα ξεκίνησαν από την παιδική ηλικία με αφορμή τον χαμό του πατέρα του, αλλά δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ. «Ήταν βίαιος από μικρός, χτυπούσε τη μητέρα και την αδερφή του», αποκάλυψε η θεία του.

Καθοριστικό ρόλο για την τραγωδία φαίνεται να διαδραμάτισε και η ταραγμένη σχέση του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα, με την εν διαστάσει σύζυγο του.

Το φονικό όπλο με το οποίο σκότωσε το παιδί και εν συνεχεία αυτοκτόνησε ο 27χρονος ήταν μια κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα.

Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί, σήμερα το πρωί, όταν τα ουρλιαχτά της 21χρονης μητέρας του αγοριού και συζύγου του 27χρονου συγκλόνισαν τους κατοίκους της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι.

Τους βρήκε νεκρούς η μητέρα του παιδιού

Η νέα τραγωδία συνέβη στην μονοκατοικία της οδού Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο 27χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι το 4χρονο αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα ήταν η μητέρα του παιδιού.

Γύρω στις 09.00 σήμερα, η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και όταν άνοιξε με τα κλειδιά της ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη ενός γονιού.  Οι φωνές της ξεσήκωσαν την περιοχή, με τους γείτονες να τρέχουν να δουν τι συμβαίνει και να ειδοποιούν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο λόγος που η μητέρα του παιδιού, που βρισκόταν σε διάσταση με τον πατέρα του, αποφάσισε να πάει στο σπίτι ήταν ότι καλούσε τον 27χρονο στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε.

Ταραγμένη η σχέση του ζευγαριού

Το προηγούμενο βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, είχε μαλώσει με τον άνδρα της για άλλη μια φορά. Στις αλλεπάλληλες κλήσεις της ίδιας και της αδερφής της, ο 27χρονος δεν είχε απαντήσει. Ούτε το βράδυ του Σαββάτου, ούτε το πρωί της Κυριακής. Έτσι αποφάσισαν οι δυο γυναίκες να πάνε στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα, αλλά υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Σε σοκ η νεαρή μάνα

Αντικρύζοντας το νεκρό παιδί της η νεαρή γυναίκα έπαθε φυσικά σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Κλονισμό υπέστη όμως και η μητέρα του 27χρονου μόλις πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους, ενώ επίσης μεταφέρθηκε και σε νοσοκομείο για να της παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Ο 27χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Ο 27χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας φέρεται να είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, όμως δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το γεγονός που τον στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του πατέρα του από καρκίνο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα άρχισαν τα προβλήματα για την οικογένειά του.

Ο ίδιος φέρεται να ξεσπούσε συνεχώς κατά της μητέρας και της αδερφής του, ενώ οι καβγάδες στο σπίτι τους ήταν έντονοι.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Ο 27χρονος και η 21χρονη Ρομά σύζυγός του είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, αναφέρει το newsit.gr. Όταν η νεαρή έμεινε έγκυος στον γιο τους, αποφάσισαν να ζήσουν μαζί και πριν από περίπου έναν χρόνο παντρεύτηκαν και στη συνέχεια μετακόμισαν στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Οι γείτονες λένε ότι συχνά έβλεπαν τον 27χρονο με το παιδί κι ένα σκυλάκι που είχε η οικογένεια. Τίποτα δεν «πρόδιδε» το οικογενειακό δράμα που θα ακολουθούσε.

Ωστόσο, η σχέση του με την σύζυγό του είχε διαταραχθεί, με τον 27χρονο να την κατηγορεί ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.

Το βράδυ του Σαββάτου, το ζευγάρι είχε ακόμη έναν έντονο καυγά μέσω τηλεφώνου. Αφού το έκλεισαν, η 21χρονη προσπάθησε να τηλεφωνήσει ξανά στον σύζυγό της. Όμως εκείνος δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις της. Προσπάθησε και η αδερφή της να τον βρει αλλά και οι δικές της προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες.

Οι δυο γυναίκες συνέχισαν να τηλεφωνούν και το πρωί της Κυριακής, μέχρι που αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι.

Το κλεμμένο όπλο

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

«Λύγισαν οι αστυνομικοί»

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισαν το 4χρονο αγοράκι νεκρό από τα πυρά της καραμπίνας και δίπλα του τον 27χρονο πατέρα του.

Αν και έχουν αντιμετωπίσει πολλές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, με όση εμπειρία και αν κουβαλούν, δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς, βγαίνοντας με δάκρυα από το σπίτι της τραγωδίας.

Αδυνατούσαν να πιστέψουν πώς ένας πατέρας αφαίρεσε τη ζωή από το μόλις 4 ετών αγγελούδι του και τι ήταν αυτό που του όπλισε το χέρι.

Ορισμένοι μάλιστα από τους αστυνομικούς απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο για να σκουπίσουν τα δάκρυά τους και να ηρεμήσουν, ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τις έρευνες.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024