Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης στη Φθιώτιδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης στη Φθιώτιδα

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη ένας 35χρονος από την αστυνομία  ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν επικεφαλής σπείρας διακίνησης ηρωίνης

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη ένας 35χρονος από την αστυνομία  ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν επικεφαλής σπείρας διακίνησης ηρωίνης.

Το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο πολύμηνης και εμπεριστατωμένης έρευνας, σχημάτισε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος του 35χρονου ημεδαπού, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και το Σάββατο αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση.

Στην ανωτέρω δικογραφία, περιλαμβάνονται τέσσερα ακόμη άτομα – συνεργοί του 35χρονου, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων προέκυψαν κατά την εξέλιξη της ενδελεχούς προανακριτικής διαδικασίας.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 32 και 46 ετών, καθώς και δύο ημεδαπές, ηλικίας 59 και 26 ετών, κατηγορούμενοι ομοίως για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διακριβώθηκε, ο 35χρονος, από κοινού με τους ανωτέρω συνεργούς του, τουλάχιστον από τις αρχές του τρέχοντος έτους, δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην διακίνηση ηρωίνης, σε διάφορους χρήστες περιοχών της Φθιώτιδας.

Για τον σκοπό αυτό, ο 35χρονος μετέβαινε σε περιοχές της Αττικής, όπου αφού προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης, ακολούθως επέστρεφε στην πόλη της Λαμίας και μαζί με τους συνεργούς του, αρχικά απέκρυπτε και ακολούθως διακινούσε αυτές, αντί χρηματικού αντιτίμου.

Στο πλαίσιο μάλιστα της έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες διακίνησαν, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον (314,58) γραμμάρια ηρωίνης.

Γίνεται μνεία ότι ο 35χρονος, είχε συλληφθεί βραδινές ώρες της (31-03-2019), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, στην κατοχή του οποίου είχε βρεθεί και κατασχεθεί μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024