Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξαναχτυπά» η Μεγαλοοικονόμου: Θα κάνω αγωγή στον Μητσοτάκη

«Ξαναχτυπά» η Μεγαλοοικονόμου: Θα κάνω αγωγή στον Μητσοτάκη

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω αγωγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είπε ότι υπήρξε συμφωνία να δώσουμε τη Μακεδονία έναντι των συντάξεων. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό και με προσβάλει ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου» δήλωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου

Μετά τους στίχους που έγραψε για τον «γοητευτικό πρωθυπουργό» -όπως τον χαρακτήρισε η ίδια- και την ιδιαίτερη αγάπη που φροντίζει να δείχνει προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού με κάθε ευκαιρία, πολλές φορές μάλιστα μέσω ακραίων αντιδράσεων (τι να πρωτοθυμηθεί κανείς), η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ξαναχτύπησε» σήμερα.

Θέλοντας να αποδείξει για ακόμη μια φορά πόσο στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και πόσο προστατευτική είναι, αποφάσισε να βγει μπροστά στη «μάχη» και να καταθέσει αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ ότι ο πρωθυπουργός αντάλλαξε το Μακεδονικό με τις συντάξεις. Μάλιστα, η ίδια ένιωσε… προσβεβλημένη ως βουλευτής, ενώ προανήγγειλε ότι θα φέρει στο δικαστήριο… Μέρκελ και Μοσκοβισί.

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω αγωγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είπε ότι υπήρξε συμφωνία να δώσουμε τη Μακεδονία έναντι των συντάξεων. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό και με προσβάλει ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου» δήλωσε η κ. Μεγαλοοικονόμου στον ΣΚΑΙ.

«Θα κάνω αγωγή για να φέρει τα στοιχεία που έχει. Ας καλέσει την Ανγκελα Μέρκελ και τον Πιερ Μοσκοβισί στο δικαστήριο. Εγώ ψήφισα την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μπορεί αύριο να μην είμαι βουλευτής, αλλά θα είμαι υπόλογη απέναντι στον λαό, τα παιδιά, τα εγγόνια μου» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου επισήμανε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας «θα ήταν πολύ ανόητος αν έπαιξε με το Μακεδονικό για να ευχαριστήσει το 10-20% που είναι οι συνταξιούχοι, αφού ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι το 80% ήταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024