Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εικόνες καταστροφής στην πλημμυρισμένη Σητεία - Βίντεο από drone

Εικόνες καταστροφής στην πλημμυρισμένη Σητεία – Βίντεο από drone

Στις εικόνες φαίνεται ολόκληρη η περιοχή να έχει πλημμυρίσει, με τις καταστροφές να υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ιδιαίτερα σε σπίτια και καλλιέργειες

Το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η ραγδαία βροχόπτωση στη Σητεία αποτυπώνεται στο βίντεο που καταγράφηκε με drone.

Στις εικόνες φαίνεται ολόκληρη η περιοχή να έχει πλημμυρίσει, με τις καταστροφές να υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ιδιαίτερα σε σπίτια και καλλιέργειες.

Αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου παραμένουν κλειστά εξαιτίας των καθιζήσεων αλλά και των κατολισθήσεων ενώ η πυροσβεστική προχωρά σε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας 11 άνθρωποι κινδύνευσαν στη Σητεία εξαιτίας της πλημμύρας με την πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να στήνουν μεγάλη επιχείρηση για την διάσωσή τους, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Έντεκα ακόμα άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν στα Πιλαλλήματα του Μακρύ Γιαλού και ένας οδηγός που κινούταν στο Τζερμιάδω Λασιθίου.

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται αν δεν υπάρχει ανάγκη, ενώ συνεργεία της περιφέρειας έχουν αρχίσει την καταγραφή των ζημιών.

Σητεία – Εικόνες Καταστροφής (06-04-2019)Μπράβο στην Αστυνομία,την ΕΔΕΑΚ,τον Ερυθρό Σταυρό,την Πυροσβεστική,τη ΔΕΗ,τους αρμόδιους του Δήμου και σε κάθε πολίτη που βοήθησε στη σημερινή κατάσταση.Mitato Films.

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Pathiakis MitatoFilms στις Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024