Σωτήρης Κοντιζάς: Τι δουλειά έκανε πριν γίνει σεφ
Ο σεφ που έχει καταπλήξει με τις ικανότητες του κατάγεται από την Ιαπωνία, από την πλευρά της μητέρας του και έχει ζήσει για πολλά χρόνια στο Τόκιο.
Ένα από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς, απασχολεί όλο και περισσότερο το κοινό με τις ατάκες του στο Master Chef αλλά και την αιχμηρή κριτική του.
Ο σεφ που έχει καταπλήξει με τις ικανότητες του κατάγεται από την Ιαπωνία, από την πλευρά της μητέρας του και έχει ζήσει για πολλά χρόνια στο Τόκιο.
Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα νεαρός πια αποφάσισε να σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα.
Ο Κοντιζάς σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών του Παντείου Πανεπιστήμιου και πήρε το πτυχίο του με πολύ καλό βαθμό.
Η πρώτη του δουλειά, δεν είχε καμία σχέση με κουτάλια, ποδιές και κατσαρόλες. Ο Κοντιζάς φορούσε κάθε μέρα κοστούμι και πήγαινε στην τράπεζα. Μια ζωή πολύ διαφορετική από αυτή που ζει σήμερα. Ωστόσο η μαγειρική ήταν αυτή που τον κέρδισε και μάλιστα η εξειδίκευση του στην ιαπωνική κουζίνα τον έκανε μετρ του είδους.
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 3 drones των Χούθι
- Ισραήλ: Ομηρος της Χαμάς κηρύχθηκε επίσημα νεκρός από τις αρχές
- Αριζόνα: Η κυβερνήτρια επικύρωσε την κατάργηση νόμου του 1864 που απαγόρευε την άμβλωση
- Ρωσία: Ασκοπες οι ειρηνευτικές συνομιλίες στην Ελβετία
- Η «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ» εκτοξεύει πυραύλους εναντίον του Τελ Αβίβ
- Κρήτη: Διάσωση 33 μεταναστών νότια του Ηρακλείου – Επέβαιναν σε ακυβέρνητη λέμβο