Ο Άρης επικράτησε με 3-0 σετ επί της Ένωσης Τούμπας και κατέκτησε το πρωτάθλημα και παράλληλα τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου.
Με ανάρτησή του το ανδρικό τμήμα βόλεϊ ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για τη συμπαράστασή τους, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα τάξης του αγώνα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του τμήματος βόλεϊ:
«Με το εμφατικό 0-3 σετ μέσα στην έδρα της Ένωσης Τούμπας, το ανδρικό μας τμήμα στέφθηκε επάξια πρωταθλητής στη Β΄ Εθνική και συνάμα κέρδισε τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου για την Α2. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αφιερώνεται στον κόσμο που βρέθηκε και σήμερα κοντά στην ομάδα
ΥΓ . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα μέτρα τάξης της αστυνομίας που δημιούργησε αναστάτωση και εκνευρισμό σε όσους ήρθαν στο γήπεδο».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.