Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς το «κανόνι» της κόντρα στην Μπάγερν η Ντόρτμουντ

Χωρίς το «κανόνι» της κόντρα στην Μπάγερν η Ντόρτμουντ

Χωρίς τον Πάκο Αλκάθερ θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι κορυφής η Ντόρτμουντ (6/4, 19:30), με τον Ισπανό επιθετικό να μένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού

Η Ντόρτμουντ φιλοξενείται στο Μόναχο από την Μπάγερν στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga (6/4, 19:30) και Λουτσιέν Φαβρ δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ των Βεστφαλών στο πρωτάθλημα, με 16 τέρματα, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο που αποκόμισε από το ματς με τη Βόλφσμπουργκ, με την γερμανική ομάδα, έτσι, να χάνει ένα από τα πιο σημαντικότερα «όπλα» της.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Μπορούσια θα κατέβει στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου με προωθημένο τον Μάριο Γκέτσε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλκάθερ ήταν ο παίκτης που χάρισε την νίκη στην Ντόρτμουντ κόντρα στους Βαυαρούς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Θυμίζουμε ότι ύστερα από 27 αγωνιστικές στη Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ είναι πρώτη με δύο βαθμούς περισσότερους από τη Μπάγερν.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024