Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Η «δίψα» του Χασάν

Ολυμπιακός : Η «δίψα» του Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι χαρούμενος αν μείνει και τη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους

Ο Αχμέντ Χασάν σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος στο λιμάνι.

Ο Αιγύπτιος φορ των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως όλα είναι στο χέρι των ερυθρόλευκων σχετικά με το μέλλον του.

Ο Χασάν, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπράγκα στους Πειραιώτες μίλησε μεταξύ άλλων για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με το πορτογαλικό, για την κίνηση του Κούτρη με τον μικρό Βασίλη, αλλά και για το ενδεχόμενο να παίξει στο Κόπα Άφρικα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς είδε την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Αν εξαιρέσουμε τους τραυματισμούς μου στην αρχή της περιόδου, είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε προσωπικό επίπεδο. Φυσικά, όμως, είναι διψασμένος για περισσότερα. Θέλω έναν τίτλο με αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός ζει με τους τίτλους και όλοι ξέρουμε πως δεν μπορεί να μένει μακριά από τα τρόπαια. Γι’ αυτό και είναι απογοητευτικό που δεν τα καταφέραμε φέτος. Ξέραμε εξ αρχής πως θα ήταν δύσκολο φέτος, αλλά για τη συνέχεια είμαστε όλοι έτοιμοι να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει».

Για το μέλλον του: «Έχω μεγάλα όνειρα και θέλω να πηγαίνω μπροστά. Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ του χρόνου. Είμαι δανεικός στον Ολυμπιακό και όλα εξαρτώνται από την ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εδώ και αν μείνω θα είμαι χαρούμενος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχω περισσότερα γκολ. Ανυπομονώ να κατακτήσουμε τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με το πορτογαλικό: «Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Η Μπράγκα δεν είναι στις τέσσερις πρώτες ομάδες και όλοι την αντιμετωπίζουν διαφορετικά, σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το κίνητρο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές: «Σε κάθε ματς πρέπει να πηγαίνουμε για τη νίκη. Είμαστε στον Ολυμπιακό και αυτό από μόνο του είναι κίνητρο. Όλοι πρέπει να έχουμε την πίεση να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα».

Για την κίνηση του Κούτρη με τον μικρό Βασίλη: «Ήταν μια σημαντική στιγμή για το παιδί αυτό και μας έκανε να δούμε πόσο υποφέρουν κάποιοι άνθρωποι στις οικογένειές τους, για να είμαστε δίπλα τους και να προσπαθούμε να τους βοηθούμε».

Για το ενδεχόμενο να παίξει στο Κόπα Άφρικα στην πατρίδα του: «Μακάρι να βρεθώ εκεί και να ζήσω αυτές τις μεγάλες στιγμές με την εθνική ομάδα. Έχουμε έναν καλό προπονητή, καλή ομάδα και όλοι είναι περήφανοι. Αν κληθώ θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024