Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Βαλβέρδε : «Στηρίξτε μας και μην ασχολείστε με τον Γκριεζμάν»

Μήνυμα Βαλβέρδε : «Στηρίξτε μας και μην ασχολείστε με τον Γκριεζμάν»

Τι ζήτησε από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» (6/4) ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από του οπαδούς των Καταλανών να μην ασχολούνται με τον… Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος από πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, αλλά επέλεξε να μείνει στους Ροχιμπλάνκος!

Ο Βάσκος κόουτς τόνισε ότι οι οπαδοί θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πώς να εμψυχώσουν την ομάδα και όχι στο πώς θα γιουχάρουν τον Γάλλο διεθνή άσο του αντιπάλου.

«Εγώ αυτό που θέλω για αύριο είναι ο κόσμος να ασχοληθεί με εμάς, όχι με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Εμένα δεν μου αρέσει όταν πηγαίνω σε άλλο γήπεδο να γιουχάρουν τους παίκτες.

Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας, όχι κόντρα στον αντίπαλο. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να επιλέγει πού θέλει να παίξει, όπως οι σύλλογοι αποφασίζουν για το μέλλον των παικτών τους.

Καθένας είναι ελεύθερος να κάνεις τις επιλογές του και αύριο είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να τον προσέξουμε πολύ γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης», τόνισε ο Βαλβέρδε.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024