Πολύ σημαντικό για τον Άρη είναι το αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών στο Nick Galis Hall.
H ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων και να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία.
Ο έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον Γκάρι Μπελ.
Ο αμερικανός γκαρντ τις τελευταίες μέρες δεν κατάφερε να πάρει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Αν καταφέρει σήμερα να ολοκληρώσει την προπόνηση, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα μείνει εκτός αποστολής.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν τη νίκη μέσα στο Ντιτρόιτ επί των Πίστονς στο Game 5 και χρειάζονται μία ακόμη για να περάσουν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.