
Με τα δεύτερα η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα παίξει κόντρα στη Ζάλγκιρις ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Άντονι Ράντολφ και Γκάμπριελ Ντεκ
Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται την Παρασκευή (5/4) κόντρα στη Νταρουσάφακα, ωστόσο το αν το ματς με τους Τούρκους θα έχει αξία για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είναι κάτι που θα φανεί από σήμερα (4/4) Πέμπτη (4/4).
Κι αυτό καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα, αλλά και από τα ματς των Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Αρμάνι.
Όσον αφορά το ματς των Λιθουανών, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίζει απόψε (22:00) τη… ζωή της στην Μαδρίτη αντιμετωπίζοντας την αδιάφορη (έχει κλειδώσει την 3η θέση) Ρεάλ.
Κι αν το ματς της Μαδρίτης είναι θεωρητικά πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους, η σύνθεση με την οποία θα κατέβει η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ίσως να το κάνει πιο… βατό
Συγκεκριμένα η «βασίλισσα» θα παραταχθεί σίγουρα δίχως τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.
Επιπλέον οι Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ παραμένουν αμφίβολοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και ο Ρούντι είναι πιθανό να μην αγωνιστεί.
- «Στο εξωτερικό κινδυνεύει η ζωή μου»: Συγκλονίζει η ιστορία Ιρακινής που ζητά άδεια διαμονής από το υπ. Μετανάστευσης
- Έξαλλη η Ζόι Κράβιτζ με ανάρτηση της Hulu – Η φωτογραφία με τον Χάρι Στάιλς που άναψε «φωτιές»
- Ρεκόρ της Euroleague σε τηλεθέαση, social media και προσέλευση στα γήπεδα – Αναλυτικά οι αριθμοί (pic)
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριήμερη εκεχειρία στην Ουκρανία
- Acropolis Swim Open: Σπουδαίος Σίσκος στα 200μ. ύπτιο, καλύτερη επίδοση στον κόσμο και Πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Έξι πράγματα που μάθαμε για τον πρώτο Αμερικάνο ποντίφικα στο πρώτο έτος της θητείας του



