Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου : Κατηγορήθηκα άδικα για ρατσισμό

Κατερίνα Καινούργιου : Κατηγορήθηκα άδικα για ρατσισμό

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το bullying που δέχθηκε, αλλά και τις απειλές κατά της ζωής της μετά από κάποιες τοποθετήσεις που έκανε στην εκπομπή της

Καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το bullying που δέχθηκε, αλλά και τις απειλές κατά της ζωής της, μετά από κάποιες τοποθετήσεις που έκανε στην εκπομπή της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε για την καλεσμέναη του με τα καλύτερα λόγια, ενώ θυμήθηκε μαζί της και την πρώτη τους γνωριμία. Οι δυο τους συνεργάστηκαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου, ήταν μόλις 18 χρονών και δούλευε στην εκπομπή του Γρηγόρη.

Για την προσωπική της ζωή

Η γνωστή παρουσιάστρια που, όπως γράφτηκε είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Παναγόπουλο, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της δήλωσε πως έχει αποφασίσει να μην ξαναμιλήσει ποτέ δημόσια για κάποια σχέση της.

Αν και η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στην παρούσα φάση της ζωής της μόνη, μίλησε για άλλη μια φορά και πόσο θέλει να δημιουργήσει μια δική της οικογένεια.

«Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου που να είναι απλά φίλοι μου ή να είμαστε σε ένα φιλικό πλαίσιο και να μου τους χρεώνουν. Έχει γίνει πολλές φορές να μου χρεώσουν σχέση τσάμπα. Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει μία απόφαση. Δε θέλω να ξαναμιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή και να μην απαντάω σε τίποτα. Όσο γίνεται να εξαφανιστώ από αυτό.

Υπήρξαν στιγμές που μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Οπότε πια στο λέω εδώ. Σημείωσε τη μέρα και την ώρα. Από την Κατερίνα ποτέ πια τέτοιες δηλώσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου αφορά μόνο εμένα. Είμαι πολύ καλά στην παρούσα φάση, είμαι μόνη μου. Τέλεια.

Γενικώς ενθουσιάζομαι πάρα πολύ εύκολα, πολλές φορές ζω μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι. Είμαι ένα κορίτσι πολύ ρομαντικό. Ενθουσιάζομαι, την πατάω και στο τέλος πληγώνομαι πολύ άσχημα», είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου:

Επιπλέον σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κατερίνα Καινούριου μίλησε για το bullying που δέχθηκε, αλλά και τις απειλές κατά της ζωής της, μετά από κάποιες τοποθετήσεις που έκανε στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα όσα είπε όμως δεν έκρυψε την ενόχληση της για όσα έγιναν εκείνες της ημέρες, για τα σχόλια του για τους Κορεάτες τραγουδιστές, αλλά και όσα είπε για την Κέιτλιν Τζένερ.

Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της και μέσω Instagram είχε ξεκαθαρίσει την κατάσταση και είχε ζητήσει συγγνώμη απ’ όσους προσβλήθηκαν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024