Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Μακρή: Καταζητείται και ο αδερφός του Βούλγαρου συλληφθέντα

Δολοφονία Μακρή: Καταζητείται και ο αδερφός του Βούλγαρου συλληφθέντα

Έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 35χρονου αδερφού του Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 35χρονου αδερφού του Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 35χρονος, τον οποίο αναζητούν οι Αρχές, είναι Βούλγαρος με τουρκικές ρίζες.

Μετά τον εντοπισμό του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα Βούλας, οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν παντού και τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τις αρχές η σύλληψη ενός βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 στην Βούλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βούλγαρος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και είναι 31 ετών αυτή την ώρα ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 31 χρονος Βούλγαρος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή ενώ αύριο το πρωί θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Κρατώντας το πιστόλι, περίμενε τον Μακρή να βγει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο.  Ο εκτελεστής τον πλησίασε και τον εκτέλεσε ρίχνοντάς του έξι σφαίρες.

Όπως φαινόταν στο βίντεο που είχε έρθει στη δημοσιότητα,   ο δράστης πλησίασε  το θύμα αμέσως μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Ο Γιάννης Μάκρης είχε καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο άνδρας πλησιάζει τρέχοντας και από το παράθυρο του συνοδηγού τον πυροβολεί εξ επαφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και από απόσταση μισού μέτρου συνέχισε να πυροβολεί.

Μετά από ελάχιστα βήματα ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα και ο δολοφόνος εξαφανίζεται.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024