
Εξώφυλλο σε κορυφαίο περιοδικό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει εξώφυλλο σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά περιοδικά
Μια ακόμη διάκριση για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιλέχθηκε να γίνει εξώφυλλο στο κορυφαίο αθλητικό περιοδικό «Sports Illustrated».
Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη φορά που ο «Greek Freak» θα κοσμεί την… πρόσοψη του εν λόγω περιοδικού αφού είχε γίνει πάλι κάτι ανάλογο τον Ιανουάριο του 2017.
Συνεπώς μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε σε τι επίπεδα έχει φτάσει η δημοτικότητα του Γιάννη από τότε που μπήκε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Στο παρελθόν μόλις τέσσερις φορές έχουν μπει παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς σε πρωτοσέλιδο του «Sports Illustrated»: Δύο φορές ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (τον Απρίλιο του 1970 και τον Οκτώβριο του 1974), μία ο Όσκαρ Ρόμπερτσον (τον Μάιο του 1971) και μία ο Σίντνεϊ Μόνκριφ (τον Φεβρουάριο του 1982).
Στο εξώφυλλο λοιπόν του περιοδικό θα κοσμεί η εικόνα του Έλληνα σταρ πάνω σε ένα κάρφωμα που επιχειρεί, με τη λεζάντα να γράφει: «Πώς να προπονήσεις έναν μονόκερο».
Δείτε λοιπόν το πρωτοσέλιδο του «Sports Illustrated» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
- Ανάρπαστα μικρά και μεσαία διαμερίσματα
- Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό το ματς με τα επόμενα»



