
Τα Σεπόλια βαθμολογούν τον Κ. Μητσοτάκη
Ο πρόεδρος της ΝΔ μπήκε και στη... βάσανο της βαθμολογίας από έναν καταστηματάρχη
Παράπονα και προσδοκίες άκουσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή μίνι περιοδεία του στα Σεπόλια, όπως φαίνεται κι από το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα η ΝΔ.
«Μακάρι αυτά που λέτε στον κόσμο να τα τηρήσετε. Έστω να κάνετε τα μισά από αυτά» είπε ένας κάτοικος των Σεπολίων στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Λέω λίγα και θέλω να τα κάνω όλα. Γι’ αυτό δεν λέω πολλά» απάντησε ο αρχηγός της ΝΔ.
Πάντως, ο πρόεδρος της ΝΔ μπήκε και στη… βάσανο της βαθμολογίας από έναν καταστηματάρχη. «Είσαι ευχαριστημένος από τη σημερινή κυβέρνηση;» ρώτησε έναν καταστηματάρχη για να πάρει την απάντηση: «Με άριστα το 10 τους βάζω 1».
«Eγώ τι βαθμό παίρνω;» τον ξαναπροκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Αν δείξεις καλή διαγωγή μπορεί να πάρεις και 11, αλλά μέχρι τώρα 8». «Το 8 είναι είναι μια χαρά, για να έχουμε και περιθώρια προόδου» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.
«Στα Σεπόλια οι πολίτες μου μίλησαν για τη δυσβάσταχτη φορολογία και την ανασφάλεια που αισθάνονται στη γειτονιά τους. Θέλω να ξέρουν ότι τους ακούω. Κι ότι έχουν δίκιο. Η φορολογία θα μειωθεί αμέσως και το κράτος θα τους παρέχει και πάλι το αυτονόητο δικαίωμα στην ασφάλεια» τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ.
- Βενεζουέλα: Σεισμοπαθείς ψάχνουν ακόμα δικούς τους στα συντρίμμια ενώ οι ξένοι διασώστες φεύγουν
- ΗΠΑ – Βέλγιο 1-4: Το… ποδόσφαιρο δικαίωσε τους Βέλγους, πέρασαν θριαμβευτικά στους «8»
- Περού: Ο υποψήφιος της αριστεράς για την προεδρία αναγνωρίζει την ήττα του
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)



