Ο Μπόλαρης αποκαλύπτει πως επιλέγει τους συνεργάτες του
Διευκρινίσεις σχετικά με τα κριτήρια που πρέπει να έχουν οι συνεργάτες του έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρος μετά το «θόρυβο» που δημιουργήθηκε με αφορμή τις προσλήψεις δύο εντυπωσιακών γυναικών στο γραφείο του
Διευκρινίσεις σχετικά με τα κριτήρια που πρέπει να έχουν οι συνεργάτες του έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρος μετά το «θόρυβο» που δημιουργήθηκε με αφορμή τις προσλήψεις δύο εντυπωσιακών γυναικών στο γραφείο του.
«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία “ε”. Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών μιλώντας στον Real fm.
Ο κ. Μπόλαρης θέλοντας να απαντήσεις σε όσους σχολίασαν την εμφάνιση της Λένας Παπαρρηγοπούλου αλλά και της Θωμαρίτας Καλδάρας, υπογράμμισε πως «ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους».
Τα λοιπά, πρόσθεσε, «ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό».
Υπενθυμίζεται ότι η Θωμαρίτα Καλδάρα που βρεθεί στο γραφείο του κ. Μπόλαρη υπέβαλε την παραίτησή της μετά τον σάλο που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media.

Μάλιστα η Θωμαρίτα Καλδάρα με ανάρτησή της στο facebook αμέσως μετά την παραίτησή της είχε γράψει. «Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1 – 0… Σας ευχαριστώ!!!!!!».
Η δεύτερη υπάλληλος που βρέθηκε στο γραφείο του ως ειδική σύμβουλος και η οποία τράβηξε τα βλέμματα είναι η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου… Σταρ Ελλάς το 2002.

Η κ. Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Η Σταρ Ελλάς του 2002 είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε
- «Είναι απούσα, δεν δικαιούται να μιλάει» – Πυρά από το δικηγόρο του 89χρονου στην κόρη του
- Ακλόνητος στον θρόνο της FIFA: Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 2027
- Ο Τραμπ αυξάνει δασμούς στην ΕΕ κατά 25% στα οχήματα – Την κατηγορεί ότι δεν τηρεί την εμπορική συμφωνία
- Κουβανός μετανάστης πέθανε σε κέντρο κράτησης της ICE υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
- «Να ξεσπάσω σε κλάματα;» – Το πιθανό σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν φυλάσσεται μυστικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442