Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ για «φιέστα» Τσίπρα στα Σκόπια: Κάνει κακό στα ελληνικά επιχειρηματικά συμφέροντα

ΚΙΝΑΛ για «φιέστα» Τσίπρα στα Σκόπια: Κάνει κακό στα ελληνικά επιχειρηματικά συμφέροντα

Ο  Τομέα Επιχειρηματικότητας του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας από τα Σκόπια, για άλλη μια φορά, επέλεξε να μην υπερασπιστεί τα εθνικά επιχειρηματικά συμφέροντα και να κρυφτεί πίσω από στημένες φιέστες

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το ταξίδι στα Σκόπια εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ.

Ο  Τομέα Επιχειρηματικότητας του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας από τα Σκόπια, για άλλη μια φορά, επέλεξε να μην υπερασπιστεί τα εθνικά επιχειρηματικά συμφέροντα και να κρυφτεί πίσω από στημένες φιέστες.

Ο μύθος των δήθεν ευνοϊκότερων όρων για εμπορικές συνεργασίες ελληνικών επιχειρήσεων, κατέρρευσε υπό το βάρος των απουσιών στην αποστολή στη γείτονα χώρα: από τις 23 εταιρίες που ανακοινώθηκε ότι συμμετέχουν, οι 21 δραστηριοποιούνται ήδη εκεί είτε μέσω θυγατρικών ή σε δημόσια έργα ενώ τουλάχιστον τα δυο τρίτα, είναι είτε κρατικές ή εξαρτώνται από το ελληνικό δημόσιο! ».

Σε ό,τι αφορά στους δυο εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας, προσθέτει το ΚΙΝΑΛ, ο Σύνδεσμος του ενός ανακηρύχθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κοινωνικός εταίρος, ο άλλος συμμετείχε στην κυβερνητική πρωτοβουλία για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Την ίδια στιγμή, με τη ψηφισθείσα Συμφωνία, η εμπορική χρήση του ονόματος «Μακεδονία», όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται επαρκώς (όπως άλλωστε έχει δηλώσει ο Μάθιου Νίμιτς), αλλά επιτρέπεται στους Σκοπιανούς να καταχρώνται παρανόμως τους προσδιορισμούς ΠΟΠ των ελληνικών προϊόντων! Υπενθυμίζουμε στο Ελληνικό ΥΠΕΞ (που προς το παρόν προκλητικά αποδέχεται τη συμπεριφορά αυτή), ότι η ΠΟΠ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις συγκεκριμένης εδαφικής περιοχής που βρίσκονται σε συγκεκριμένο κράτος».

Το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του, ζητά την άμεση συγκρότηση της ειδικής επιτροπής που προβλέπεται από το άρθρο 1 παρ. 3(θ) της Συμφωνίας για να γίνει το συντομότερο ξεκάθαρο, ποιο θα είναι το μέλλον των ελληνικών μακεδονικών προϊόντων και να αναληφθούν οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024