
Ο Μπόλαρης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα
Ο υφυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της
Την παραίτησή της υπέβαλε χθες η Θωμαρίτα Καλδάρα, γραμματέας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκου Μπόλαρη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας μάλιστα λόγο για «ανθρωποφαγία». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπόλαρης δεν την έκανε δεκτή.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Νews24/7, ο υφυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και εκείνη παραμένει στη θέση της.
Η κ. Καλδάρα είχε αποσπαστεί από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών τον περασμένο Ιανουάριο. Μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και αναμένεται να επιστρέψει.
Νωρίτερα, απάντηση στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι προσλήψεις της Θωμαρίτας Καλδάρα και της πρώην Σταρ Ελλάς, Λένας-Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου, στο γραφείο του έδωσε ο Μάρκος Μπόλαρης.
«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία «ε». Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Εξωτερικών στον Realfm.
«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ… Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό» πρόσθεσε.
- Νέο εύρημα που παραπέμπει σε πυραυλικό εξάρτημα ξεβράστηκε στην Κρήτη
- Έφυγε από τη ζωή ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας Καρυωτάκη
- Ιερέας φέρεται να κατηγόρησε ακτιβίστρια για τη διπλή αυτοκτονία στην Ηλιούπολη, προκαλώντας αντιδράσεις
- Γαλλία: Ένας νεκρός και 219 τραυματίες στα επεισόδια μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
- ΜΜΕ Βουλγαρίας: «Η Γκεζτέπε πληρώνει τον Άρη για τον Σούντμπεργκ»
- Του είπε να χωρίσουν και γκρέμισε με εκσκαφέα το σπίτι: «Αν τελείωσαμε, θα το ισοπεδώσω»
