
Hurriyet: Το AKP θα προσφύγει κατά των εκλογικών αποτελεσμάτων
Το κόμμα AKP έχει δηλώσει πως θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα εκεί όπου υπήρξαν παρατυπίες κατά την ψηφοφορία
Το τουρκικό κόμμα AKP αποφάσισε να καταθέσει προσφυγές κατά των αποτελεσμάτων και στις 39 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Hurriyet, αφού ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης έχει το προβάδισμα στις ψήφους, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα.
Στην Κωνσταντινούπολη, ο υποψήφιος για τη δημαρχία του κύριου αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Εκρέμ Ιμάμογλου και ο αντίπαλός του του AKP πρώην πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσαν αμφότεροι πως ο Ιμάμογλου προηγείται κατά περίπου 25.000 ψήφους. Αμφότερα τα κόμματα είχαν νωρίτερα ανακοινώσει πως νίκησαν.
Το κόμμα AKP έχει δηλώσει πως θα κάνει χρήση του δικαιώματός του να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα εκεί όπου υπήρξαν παρατυπίες κατά την ψηφοφορία. Η προθεσμία για προσφυγές εκπνέει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)


