Με Καλάθη για την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague
Στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο τέθηκε ο Νικ Καλάθης για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague (4/4, 21:00)
Ο Νικ Καλάθης δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, όπου οι πράσινοι ηττήθηκαν με 80-72 από την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο Ρικ Πιτίνο επέλεξε να ξεκουράσει τον ηγέτη των πράσινων στο ματς της Basket League προκειμένου να είναι φρέσκος για τον «τελικό» πρόκρισης απέναντι στην Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (4/4, 21:00).
Ο αρχηγός του τριφυλλιού όμως επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Αμερικανού προπονητή. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί χωρίς προβλήματα απέναντι στην ομάδα από το Μαυροβούνιο σε ένα παιχνίδι που ψάχνει τη νίκη πάση θυσία.
Μοναδική απουσία από τη σημερινή προπόνηση ήταν εκείνη του Νίκου Παππά, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί και θα χάσει όλη τη σεζόν.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.