Πέθανε διάσημο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ
Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από το επίσημο κανάλι στο Twitter του James Bond, το οποίο διαχειρίζονται οι παραγωγοί της σειράς ταινιών.
Η Βρετανίδα ηθοποιός, Τάνια Μάλετ (Tania Mallet), γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Goldfinger» του 1964 (Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου) πέθανε χθες σε ηλικία 77 ετών.
Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου της.
Η Τάνια Μάλετ ήταν γνωστή για τον ρόλο της ως Τίλι Μάστερσον, το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Bondgirl) στην ταινία «Goldfinger» στην οποία τον μυστικό πράκτορα υποδύθηκε ο Σον Κόνερι.
Η Μάλετ ασχολήθηκε κυρίως με το μόντελινγκ ως μοντέλο για μπικίνι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007) στις
Παρά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας, «Goldfinger», η οποία γενικά θεωρείται ως μία από τις καλύτερες της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, η Μάλετ εγκατέλειψε την καριέρα στον κινηματογράφο. Αργότερα παραδέχθηκε ότι δεν ένιωθε άνετα με την έλλειψη ελευθερίας κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας και ότι δεν πληρωνόταν καθόλου ικανοποιητικά.
Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από το επίσημο κανάλι στο Twitter του James Bond, το οποίο διαχειρίζονται οι παραγωγοί της σειράς ταινιών.
«Δυστυχώς, πρέπει να ανακοινώσουμε ότι η Τάνια Μάλετ, που υποδύθηκε την Τίλι Μάστερσον στο «Goldfinger», πέθανε. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της θλιβερής περιόδου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»
- Η «ουδέτερη» Ελβετία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές όπλων – Οι χώρες που πούλησε περισσότερο
- Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τους οπαδούς μας»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)

