Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ δίχως τέλος με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας - Τι λέει η οικογένειά της

Θρίλερ δίχως τέλος με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας – Τι λέει η οικογένειά της

Οι συγγενείς της κοπέλας δεν μπορούν με τίποτε να δεχθούν την εκδοχή της αυτοκτονίας, παρά το σημείωμα που βρέθηκε στο χώρο

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από τα Βαρβάσαινα του Πύργου, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω.

Οι συγγενείς της κοπέλας δεν μπορούν με τίποτε να δεχθούν την εκδοχή της αυτοκτονίας, παρά το σημείωμα που βρέθηκε στο χώρο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκανα λόγο για αυτοκτονία, εξαιτίας και του σημειώματος που βρέθηκε στο χώρο μετά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, αμφισβητώντας το ενδεχόμενο αυτοχειρίας και θεωρούν ότι ο θάνατος της κοπέλας σχετίζεται με υπόθεση σατανισμού.

Πλέον οι Αρχές θέλουν να ταυτοποιήσουν τους ανθρώπους που εμφανίζονται με την κοπέλα σε φωτογραφίες που παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η επαναφορά δεδομένων από τα social media της 22χρονης, αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως και να αποσαφηνίσουν την εικόνα που έχουν οι Αρχές για το θάνατό της.

«Δεν είναι αυτοκτονία, είναι έγκλημα που το σκηνοθέτησαν ώστε να φανεί αυτοκτονία. Το κορίτσι μου δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν στοιχεία που συλλέγουμε συνεχώς κι άλλα. Υπάρχουν ντοκουμέντα που παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές. Αναζητούμε πρόσωπα» δήλωσε ο πατέρας της 22χρονης Αρετής στην εφημερίδα Real News.

«Οι Αρχές πρέπει να βρουν πρόσωπα που ήταν μαζί της. Δώσαμε και φωτογραφίες όπου η κόρη μου εμφανίζεται μαζί με μία άλλη κοπέλα σε ηλεκτρονικές σελίδες σατανιστών. Υπάρχουν γύρω-γύρω και παράξενα σύμβολα» συμπληρώνει ο πατέρας της 22χρονης.

«Η κοπέλα, αφού προηγουμένως ήρθε σε επαφή με κάποιους, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της» είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας και συμπλήρωσε: «Μέσα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες και υποδείξεις στη νεολαία που καταλήγουν στο να προτιμάται η αυτοκτονία παρά η συμμετοχή στην κοινωνία, στην ενεργό ζωή, στον αγώνα της ζωής».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Σκάι προβλήθηκαν νέα στοιχεία για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας. Μάλιστα, μια φίλη της άτυχης κοπέλας μίλησε κι έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους φόβους των γονιών της άτυχης 22χρονης για επαφές με σατανιστές και την επαφή της με τον σατανισμό.

Η φίλη της Αρετής αποκάλυψε ακόμα ότι λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή της είχε πει ότι έχει κλείσει ραντεβού σε μέντιουμ για να της πουν τα ταρώ.

Εντύπωση, τέλος, της είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε γνωρίσει κάποιο αγόρι της φίλης της και όπως είπε χαρακτηριστικά οι σχέσεις της κρατούσαν πολύ λίγο. Όλα πλέον τα ενδεχόμενα ερευνώνται, καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της.

Η άτυχη φοιτήτρια το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο της, αφού όπως αποκάλυψε η φίλη της, όλη νύχτα έμενε ξάγρυπνη και κοιμόταν την ημέρα. Μάλιστα, δεν είχε πάει σε ένα ραντεβού τους γιατί την είχε πάρει ο ύπνος.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024