Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε, Χουάν Μούσο, πραγματοποίησε την μακράν πιο τυχερή επέμβαση της σεζόν στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Τζένοα (2-0).
Στην εκπνοή του αγώνα, συγκεκριμένα στο 89ο λεπτό, και ενώ η Ουντινέζε προηγούταν με 2-0 της Τζένοα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στάθηκε ιδιαιτέρως τυχερός κάνοντας διπλή επέμβαση κατά λάθος!
Την πρώτη απέκρουσε ενστικτωδώς, η μπάλα στη συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέφτοντας εκείνος την βρήκε με το δεξί χέρι, χωρίς να περάσει τη γραμμή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Εκτεταμένη έρευνα στο Μιλάνο αποκαλύπτει κύκλωμα εκατομμυρίων με εμπλοκή γνωστών προσώπων, πολυτελή πακέτα διασκέδασης και σοβαρές κατηγορίες για εκμετάλλευση και ξέπλυμα χρήματος