Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ με άστρο επέστρεψε στην κορυφή (2-1)

Λίβερπουλ με άστρο επέστρεψε στην κορυφή (2-1)

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ, χάρη στο αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ στο 90΄ ανεβαίνοντας και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αυτή η Λίβερπουλ έχει άστρο! Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Τότεναμ θα φύγει με την ισοπαλία από το Άνφιλντ κάνοντας… δώρο στην Μάντσεστερ Σίτι, το αυτογκόλ του  Αλντερβάιρελντ στο 90΄ έσωσε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και την ανέβασε ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι κόκκινοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 16΄. Πάσα του Χέντερσον στον Ρόμπερτσον και αυτός με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Βραζιλιάνο άσο και αυτός από πλεονεκτική θέση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, με σουτ των Άρνολντ (18΄) και Μανέ (20΄). Μάλιστα, ο πρώτος θα μπορούσε να πετύχει γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 28΄, όμως σημάδεψε το δοκάρι της Τότεναμ.

Η πρώτη καλή στιγμή της Τότεναμ καταγράφηκε στο 33ο λεπτό με τον Έρικσεν και Ντέλε Άλι να παίζουν  το ένα-δύο μακριά από την περιοχή και το σουτ του δεύτερου πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 37’ ο Μανέ δοκίμασε ξανά του πόδι του αλλά στάθηκε άτυχος για… εκατοστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ ήταν πιο απειλητική και αφού προειδοποίησε σε δυο περιπτώσεις με τον Κέιν, ισοφάρισε με τον Λούκας σε 1-1 στο 70΄, ενώ παραλίγο να προηγηθεί σε απίστευτη αντεπίθεση τεσσάρων έναντι δυο.

Και αφού τα σπιρούνια δεν προηγήθηκαν, εν τέλη έχασαν, καθώς στο 90΄ ο Αλντερβάιρελντ έπαθε Πίκφορντ δίνοντας την νίκη στην Λίβερπουλ. Το αυτογκόλ του Βέλγου αμυντικού πανηγυρίστηκε σαν πρωτάθλημα στο Άνφιλντ και το όνειρο παραμένει ζωντανό.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024