Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο εγκέφαλος της «μαφίας των φυλακών» σχεδίαζε να μαχαιρώσει Βορίδη και Φλώρο

Ο εγκέφαλος της «μαφίας των φυλακών» σχεδίαζε να μαχαιρώσει Βορίδη και Φλώρο

O εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών, σχεδίαζε να επιτεθεί στον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκη Βορίδη αλλά και στον Αριστείδη Φλώρο και μάλιστα μέσα στο δικαστήριο, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως

Καταιγισμός αποκαλύψεων για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού και την έντονη δράση της εντός και εκτός φυλακών.

Ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συγκρατούμενο του, σχεδίαζε να επιτεθεί στον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκη Βορίδη και μάλιστα μέσα στην δικαστική αίθουσα, την ώρα που θα διεξαγόταν η δίκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο.

Μάλιστα, είχε παραγγείλει να του φέρουν δύο στυλό, στα οποία θα έβαζε μέσα λάμες και θα τα έπαιρνε μαζί του στο δικαστήριο.

Εκτός του Βορίδη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο εγκέφαλος της «Κόζα Νόστρα» του Κορυδαλλού, σχεδίαζε να χτυπήσει και τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος κατέθετε προχθές για την υπόθεση.

Εύλογα δημιουργούνται λοιπόν ερωτήματα κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση από την αντιτρομοκρατική και τις δικαστικές Αρχές, πώς κατάφερε ο κακοποιός να βρει κινητό, να είναι στα χέρια του και να σχεδιάζει όλα αυτά που ήθελε να κάνει στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024