Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την Τετάρτη (3/4) εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Την Τετάρτη (3/4) εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα συζητήσει την έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague την ερχόμενη Τετάρτη

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη, θα εκδικαστεί την Τετάρτη (3/4).

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι των δύο αιωνίων στο ΟΑΚΑ, στις 17 Μαρτίου, είχε διακοπεί λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει εντός αλλά και εκτός γηπέδου.

Ο Γερμανός διαιτητής Φριτζ είχε αποφασίσει την οριστική διακοπή του ματς στο 69ο λεπτό, όμως ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε να συνεχιστεί το ματς από το 70ό λεπτό σε μία απόφαση – σκάνδαλο. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση για τη συγκεκριμένη απόφαση και θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη, 3 Απριλίου, στις 16:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

1. Έφεση της της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1)της υπ΄αριθμ. 97/2019 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2)της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και περί Α) της απόρριψης της υπ΄αριθμ. πρωτ. Super League 2457/19.3.2019 ενστάσεως της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του κύρους του Φ.Α. μεταξύ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στο στάδιο ΟΑΚΑ στις 17.3.2019 λόγω αντικανονικής διακοπής του αγώνα και Β) της κατακύρωσης του άνω αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με το αρ. 21παρ.3 στ.Ι και ΙΙ ΚΑΠ με αποτέλεσμα 0-3 και την επιβολή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ των προβλεπόμενων κατ΄αρ. 21 ΚΑΠ ποινών.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024