Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δηλώνει έτοιμος να γίνει πατέρας

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δηλώνει έτοιμος να γίνει πατέρας

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε μεταξύ άλλων για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά και για την ταινία που ετοιμάζει με πρωταγωνιστή ένα 6χρονο αγόρι.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χρίστοφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τις συγκλονιστικές εμπειρίες που βίωσε, καταγράφοντας τη δράση της ActionAid, σε Ελλάδα,  Γκάνα και Νεπάλ που αποτελεί και το θέμα του ντοκιμαντέρ «Ένας κόσμος» το οποίο υπογράφει ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τη ζωή και τη δουλειά του που αυτήν την περίοδο μοιράζεται ανάμεσα στην Αθήνα και το Λος Άντζελες. Θυμήθηκε τα πρώτα του κάστινγκ και τους ρόλους που έπαιζε σε ηλικία μόλις 15 ετών και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία που τον συνδέει με τον Γιώργο Λάνθιμο.

View this post on Instagram

@kosmaskoumianos #nepal #filming #documentary #enaskosmos

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε ακόμα για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά και για τη νέα ταινία που ετοιμάζει:

«Αυτή την εποχή είμαι ελεύθερος!» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, συμπληρώνοντας:

«Μεγαλώνοντας οι άνθρωποι βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας. Δεν είμαι όπως ήμουνα. Δεν ξέρω αν γίνομαι καλύτερος, γιατί θα πρέπει να το δω στην πράξη. Δεν ήμουν ένας εύκολος άνθρωπος στις σχέσεις μου. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Η αρχή, η μέση και το τέλος της ζωής μου ήταν η δουλειά μου. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με καταστάσεις. Δεν μπορούσα ποτέ να συμβιβαστώ, ούτε από μικρό παιδί. Δεν κατάφερε ποτέ κανείς, ούτε οι γονείς μου, να με βάλουν σε μία νόρμα».

«Σκέφτομαι την οικογένεια. Όταν λέμε οικογένεια, ένα παιδί εννοούμε. Το κομμάτι του γάμου δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Η σχέση ενός πατέρα με ένα παιδί φυσικά και υπάρχει. Μπορεί να προκύψει από ένα γάμο, μπορεί και να μην προκύψει μέσα από ένα γάμο. Αυτό το έχω ξεπεράσει. Τη στιγμή που κάποιος γίνεται πατέρας κάτι μετακινείται μέσα σου και είναι πάρα πολύ γλυκό και τρυφερό. Είναι ιερό. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω. Αν όχι, θα βρω τον τρόπο κάποια στιγμή. Όταν το θέλω πάρα πολύ θα γίνει. Μέχρι τώρα δεν ήταν κάτι που κυνήγησα ποτέ. Άλλωστε πιστεύω πως το κομμάτι ενός παιδιού είναι πιο πολύ υπόθεση μιας γυναίκας. Ο άντρας μόνο αν τον πάνε προς τα εκεί θα μπει μέσα σε αυτό. Εμένα οι συγκυρίες της ζωής μου και ο τρόπος που τα δόμησα όλα, οι επιλογές που έκανα δεν ήταν τόσο πολύ για να κάνω οικογένεια. Ποτέ δεν είναι αργά!», συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024