Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο Καραμανδάνειο – Στο νοσοκομείο εργαζόμενος
Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αιμόφυρτος στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», ενώ από το επεισόδιο έσπασαν πόρτες και τζαμαρία του Καραμανδανείου.
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μικρών ασθενών και των συνοδών τους το βράδυ της Πέμπτης στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Οπως πληροφορείται το thebest.gr, δύο άτομα προκάλεσαν επεισόδιο στην είσοδο του νοσοκομείου και υπήρξε συμπλοκή με τον υπάλληλο φύλαξης του χώρου.
Ο εργαζόμενος έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» που εφημερεύει.
«Καθυστέρησε η αστυνομία»
Από το επεισόδιο έσπασαν πόρτες και τζαμαρία του νοσοκομείου. Οι δράστες μετά το επεισόδιο τράπηκαν σε φυγή και η Αστυνομία, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του νοσοκομείου στο thebest.gr, έφτασε 20 λεπτά μετά την ώρα που ειδοποιήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrastimes.gr, οι δράστες της επίθεσης βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.
Ανθρωποι του Καραμανδανείου αναφέρουν ότι, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και για τον λόγο αυτόν ζητούν να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή, καθώς το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι απομονωμένο.
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442