
Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ψαροντουφεκά
«Εχθρός» των ερευνών οι θυελλώδεις άνεμοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή στους Καλούς Λιμένες, όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.
Οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, όχι όμως από θαλάσσης αλλά μόνο από ξηράς, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει από την Αθήνα κλιμάκιο της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ).
Χθες, κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε τμήμα του καταδυτικού εξοπλισμού του αγνοούμενου άνδρα, όπως η σημαδούρα, το εφεδρικό ψαροντούφεκο, τα βαρίδια και το ρολόι του.
- H «κόλαση» του Σουδάν: Έκθεση καταγγέλλει μαζικές φρικαλεότητες, εθνοκάθαρση και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Νέα διάκριση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: Προπονητής της χρονιάς στη Stoiximan GBL
- Κως: Συνελήφθη 63χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε απόψε στο MEGA
- Φωτιά σε ταχύπλοο ανοιχτά της Βουλιαγμένης
- Η SpaceX φέρεται να ετοιμάζει φορετή συσκευή AI


