Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή στους Καλούς Λιμένες, όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.
Οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, όχι όμως από θαλάσσης αλλά μόνο από ξηράς, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει από την Αθήνα κλιμάκιο της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ).
Χθες, κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε τμήμα του καταδυτικού εξοπλισμού του αγνοούμενου άνδρα, όπως η σημαδούρα, το εφεδρικό ψαροντούφεκο, τα βαρίδια και το ρολόι του.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής