Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS6 Avant 2020:  Γράφοντας γύρους στο Nurburgring

Audi RS6 Avant 2020: Γράφοντας γύρους στο Nurburgring

H νέα εκδοχή του sport wagon της Audi εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να δοκιμάζει το βήμα της με τους εντατικούς ρυθμούς που οφείλει αλλά και που επιβάλλει η απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης.

Φωτογραφίες: Αutomedia

Το νέο Audi RS6 Avant προσφέρει από το Nurburgring όπου πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης μια ισχυρή δόση των όσων θα πρέπει να περιμένουμε από την πρεμιέρα του η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Έχοντας ως αφετηρία την τελευταία εκδοχή του A6 Avant, η πανίσχυρη έκδοση RS δείχνει να τηρεί πιστά τις συνήθειες της Audi Sport διαθέτοντας ένα πιο επιθετικό bodykit το οποίο αποτελείται μεταξύ άλλων από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διογκωμένους θόλους, ξαναγραμμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι μεγαλύτεροι τροχοί και οι χαρακτηριστικές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Επίσης, το χρώμιο που παρεπιδημεί στη γρίλια και στο περίγραμμα των παραθύρων της απλής έκδοσης δείχνει να έχει αντικατασταθεί από την… απειλητικότερη απόχρωση του γυαλιστερού μαύρου.

Πλην των αλλαγών που θα αναλάβουν να υπογραμμίσουν την σπορ υπόστασή του και σε ότι αφορά το επίκεντρο της έκδοσης, το ρόλο του κινητήριου συνόλου στην περίπτωση του RS6 Avant θα αναλάβει ο V8 των 4,0 λίτρων που εξοπλίζει ήδη τις Bentley Bentayga και Lamborghini Urus σε συνδυασμό με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic και το σύστημα τετρακίνησης Quattro.

Σε ό,τι αφορά την απόδοση ισχύος, η Audi έχει ιδιαιτέρως πληθωρικά σχέδια για το RS6 Avant καθώς αναμένεται να υπάρξει μια «απλή» εκδοχή του η οποία θα προσφέρει περί τους 600 ίππους ενώ σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξει και ακόμα έκδοση όπου, ο παραπάνω κινητήρας θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ, προσφέροντας συνδυαστική ισχύ που θα αγγίζει τους 700 ίππους.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024