Γερμανικό περιοδικό βρήκε και μίλησε με τους οπαδούς που υπήρξαν πρωταγωνιστές σε μια από τις πιο ιστορικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ποτέ στα αγγλικά γήπεδα
Πίσω στο 1996, μια από τις πιο ιστορικές φωτογραφίες του αγγλικού ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, στον αγώνα Σάντερλαντ εναντίον Κόβεντρι στο «Ρόκερ Παρκ», ο διάσημος φωτογράφος Στιούαρτ Ρόι Κλαρκ κατάφερε να απαθανατίσει μια εικόνα, που έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.