Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δίψα» για μπάλα και Ολυμπιακό

«Δίψα» για μπάλα και Ολυμπιακό

Ο κόσμος «διψάει» για μπάλα και δείχνει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό – Έχουν εξαφανιστεί τα περισσότερα εισιτήρια και το φαληρικό γήπεδο αναμένεται κατάμεστο

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και άπαντες πλέον μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Οι ομάδες επιστρέφουν στη δράση, με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (31/3, 19:30) να υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική. Οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ επιστρέφουν στο «σπίτι» τους, με τον κόσμο να ανυπομονεί για το παιχνίδι με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν «εξαφανίσει» τα περισσότερα εισιτήρια, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, η οποία κατά γενική ομολογία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Στο ματς με τον Ατρόμητο το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς έχουν απομείνει αδιάθετα μόλις 3.000 εισιτήρια. Τα «μαγικά χαρτάκια» αναμένεται τις επόμενες μέρες να κάνουν… φτερά, με τον κόσμο να δείχνει για μια ακόμα φορά την αγάπη του.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024